Persoonlijk

psycholoog-barendrecht

Sven Gerritsen

Na mijn studie psychologie ben ik gaan werken in het onderwijs, de jeugdzorg en psychiatrie. Daarnaast ben ik destijds ook gestart met mijn eigen psychologenpraktijk Psycholoog Etten-Leur Smeijl. Een paar jaar later ben ik ook gestart met mijn praktijk in Barendrecht en in Breda.

Ik ben aangesloten en geregistreerd bij de beroepsvereniging BATC.

Het geeft mij ontzettend veel energie en voldoening om mensen te zien groeien, soms boven zichzelf uit te zien stijgen en dat men het gevoel (terug) krijgt de controle over hun eigen leven weer in eigen hand te hebben. Super dat ik daar een aandeel in mag hebben.

Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem gerust even contact met mij op.

Sven Gerritsen

Neem contact op
Meer over:

Psycholoog Barendrecht - Home

Psycholoog Barendrecht

Ik ben Sven, psycholoog.

In mijn praktijk Psycholoog Barendrecht kun je terecht voor individuele therapie, relatietherapie, kindertherapie en gezinstherapie.

Psycholoog Barendrecht >>

Relatietherapie

Relatieproblemen

Relatietherapie draait in mijn ogen om het zoeken naar waar jij in de relatie verantwoordelijk voor bent. Communicatie speelt daarin een grote rol.

Relatietherapie >>